Scroll to top
en hr sl

B2B

Zavedamo se, da distribucija prinaša veliko odgovornost. Naša naloga je, da izdelke znamk, ki jih distribuiramo, ustrezno predstavimo našim odjemalcem in tako pospešimo prodajo.

Trudimo se zagotoviti, da bi bili ti izdelki ljudem dostopni v vseh bolje založenih lovskih trgovinah po Sloveniji, pri tem pa trgovcem nudimo optimalno podporo. Stremimo k čim večji zalogi, v primeru naročila pa našim B2B-partnerjem zagotavljamo hitro dostavo – če je izdelek na zalogi, je dostavljen že naslednji dan.

Trgovcem, ki kupujejo pri nas, nudimo dobre nabavne pogoje, kar zajema zagotavljanje dobrih cen in ugodnih plačilnih pogojev. Ker želimo naročila karseda hitro odpremiti iz našega skladišča, nudimo našim B2B-parterjem tudi možnost plačila preko Paypala in s kreditnimi karticami.

Potrebo po izdelkih, ki jih distribuiramo, ustvarjamo z marketinškimi dejavnostmi, kot sta pisanje člankov in snemanje videov. Članke objavljamo v tiskanih medijih (revija Lovec) in na spletu (razni blogi, naša spletna stran).

Namen teh vsebin je bralcem posredovati uporabne informacije, obenem pa v njih spodbuditi željo po nakupu. Kot distributerji se počutimo dolžni naše poslovne partnerje obveščati o novostih v ponudbi proizvajalca, vsake toliko časa pa vršimo tudi izobraževanja o zahtevnejših izdelkih. Poslovnim partnerjem smo vedno na voljo; lahko nas pokličejo na telefonsko številko ali nas kontaktirajo preko e-pošte. Z veseljem jim nudimo pomoč in svetovanje, ker je v našem interesu, da se prodaja vrši čim bolj učinkovito.

Pokličite nas na telefonsko številko 031 770 520 ali pa nam pišite na info@optik-trade.si.

Želite sodelovati z nami?

Kontaktirajte nas!