Scroll to top
en hr sl

Naše aktivnosti

Če želite spremljati naše aktivnosti, video predstavitve, članke in bloge, nas lahko najdete na več socialnih omrežjih.

FACEBOOK

Optics Trade lahko spremljate na petih različnih facebook profilih, kjer najdete splošne informacije o optiki, novostih, akcijah in posebnih ponudbah. Vsak Facebook profil je namenjen svojemu področju. Za vse lovce smo dosegljivi na Optics-trade.eu profilu. Tukaj boste našli informacije o aktualnih dogodkih in novostih iz sveta lova in razne zanimivosti ter podrobnosti o najnovejših izdelkih. Če ste strasten strelec, se nam pridružite na Optics Trade – Shooting and Tactical. Profil je namenjen vsem športnim in taktičnim strelcem. Tukaj so zbrane zanimivosti, video predstavitve izdelkov in novosti iz sveta taktičnega streljanja. Če ste med ljubitelji narave, opazovanja ptic in pomorstva, potem všečkajte naš Optics trade – Birding, Nature & Marine profil, kjer najdete informacije o optiki za opazovanje ptic, predstavitve navtičnih daljnogledov; nasveti, kateri daljnogled vzeti s seboj v gore in še mnogo več. Za ljubitelje astronomije in opazovanja zvezd smo ustvarili profil Optics Trade – Astronomy. Na Optics Info profilu boste našli povezave do naših blogov.

Optics Trade Hunting

Optics Trade Shooting and Tactical

Optics Trade Birding, Nature & Marine

Optics Trade Astronomy

Optics Info

INSTAGRAM

Da bi ustregli različnim okusom naših strank, smo aktivni na štirih Instagram profilih – hunting, outdoor, astronomy in tactical.

Optics Trade Hunting

Optics Trade Shooting and Tactical

Optics Trade Birding, Nature & Marine

Optics Trade Astronomy

BLOGI

Naše podjetje je zelo aktivno tudi na področju pisanja blogov. Pišemo bloge o različnih tematikah na področju optike. Bloge objavljamo na treh različnih spletnih straneh. Na spletni strani Optics Info so objavljene novosti s področja športne optike in montaž. Tukaj objavljamo še opise izdelkov, za katere se nam zdi, da potrebujejo podrobnejšo predstavitev. Veliko člankov, objavljenih na blogu Optics Info, opisuje razne dogodke in sejme, povezane z optiko (IWA, Shot Show). Vsi blogi, objavljeni na tej strani, so napisani v angleškem jeziku. Na spletno stran Optik Info objavljamo bloge, napisane v slovenščini. Tukaj so objavljene novosti, poročila iz lovskih prireditev, vabila na razne dogodke in navodila za uporabo. Pod zavihkom ‘besednjak’ so razloženi temeljni pojmi s področja optike in montaž. Naša tretja spletna stran, Optics Trade Blog, vsebuje transkripcije posnetkov, ki so naloženi na našem kanalu Youtube. Tukaj se objavljajo tudi angleška navodila za uporabo in ‘glossary’, ki – podobno kot besednjak – vsebuje razlage osnovnih pojmov s področja športne optike. Objavljamo tudi razne vodnike za boljši oziroma lažji nakup. Vsa besedila na omenjenem blogu so napisana v angleškem jeziku.

YOUTUBE

0

ogledov

Zelo aktivni smo na Youtubu, kjer je število ogledov našega kanala preseglo mejo 10 milijonov. Objavljamo videe različnih formatov:

Review – V teh videih opišemo izdelek in njegove lastnosti. Izdelek pokažemo in predstavimo njegove prednosti ter pomanjkljivosti.

Optics Trade Debates

Debates – 2 sodelavca se pogovarjata o izbrani temi s področja športne optike ali montaž za puške.

Optics Trade Roundtable

Roundtable – Skupina sodelavcev skupaj odgovarja na specifična vprašanja o športni optiki ali montažah.

Optics Trade In The Field

In the field – To je najnovejši format naših videov. Snemanje poteka tako, da se odpravimo na teren in izdelke testiramo v naravi. Izberemo primerljive izdelke iz izbranega področja in jih med seboj primerjamo. Snemamo razne nakupne vodnike, ki bodočim strankam olajšajo odločitev, kadar so v dvomih, kateri izdelek je zanje najbolj primeren. Strankam podamo uporabne informacije, ki jih je na drugih spletnih straneh težko oziroma skoraj nemogoče zaslediti. Včasih se tovrstnega snemanja udeleži celotna Optics-trade ekipa.

Optics Trade IWA Report

IWA reports – To so poročanja s prizorišča sejma IWA, ki se vsako leta odvija v Nemčiji. Snemanje poteka na samem prizorišču. Videi temeljijo na novitetah s področja športne optike in montaž, predstavljenih na sejmu.

Optics Trade Reticle Subtentions

Reticle subtensions – Videi, ki prikazujejo dimenzije namerilnega križa. Potencialni kupci lahko na teh videih opazujejo, kako se križ ‘obnaša’ na določenih povečavah. Ti videi so za bodoče stranke zelo uporabni, saj je iz njih razvidno, kako se velikost namerilnega križa in osvetljene pike (če jo strelni daljnogled ima) spreminjata skupaj s povečavo. Stranka lahko vidi, koliko slike pokrijeta namerilni križ in osvetljena pika, ko manipuliramo s povečavo. Ti videi so za stranke zelo dragoceni, saj jih ne snema nihče od naših konkurentov.

Verjamemo, da ima naš Youtube kanal zelo velik potencial, zato veliko časa in energije vlagamo v snemanje videov.

DRUGA OMREŽJA

Optics trade lahko najdete tudi na socialnem omrežju Pinterest. Omeniti moramo, da je naše podjetje edino v tej branži, ki ima več kot 1500 Pinterest boardov.

Zelo aktivni smo tudi na omrežju Flickr, kjer imamo največjo galerijo slik v tej branži na svetu.

Naše stranke lahko vse naše debate poslušajo v obliki podcastov, ki so objavljeni na platformi PodBean.

Vsa navodila za uporabo objavimo tudi v obliki PowerPointa na spletni strani slideshare.net. Na tej strani imamo zbrano največjo bazo navodil za uporabo med vsemi prodajalci optike na svetu. Baza obsega že več kot 1600 navodil za uporabo, katalogov in ostalih dokumentov. Vse te dokumente imamo shranjene v  PDF-bazi na našem strežniku.